Goed je vloer reinigen maakt echt verschil

Goed je vloer reinigen maakt echt verschil

Voor je vloer reinigen ben je bij Hard Floor aan het juiste adres, zoveel is me wel duidelijk geworden. Wij trokken hier in dit huis waar een brakke houten vloer in lag waarvan we wisten dat we ‘m direct verwijderen wilde. Mijn partner is vrij handig in huis en die heeft helemaal uitgezocht hoe je vloerverwarming diende te leggen en is dit uit gaan proberen. Wonderwel lukte het ‘m en hebben we nu heerlijk warme voeten en een bijzonder goed klimaat in het huis. Bovenop de vloeren kozen we een granieten vloer uit die we er wilden leggen en het was nogal een gedoe dat met die grote blokken te doen, maar het is ons allemaal gelukt. Granieten blokken als dit moet je aan elkaar lijmen, bovendien wil je de verwarming goed in de vloer geïncorporeerd hebben natuurlijk. Daarom is het dat we flink aan het lijmen van de blokken gingen en dat zorgde voor een gloed die altijd nog over het graniet hangt, een soort waas die maar niet weg wilde. Op een gegeven moment had ik echt schoonmaakmiddel wel uitgeprobeerd en vond ik het wel welletjes, want er gebeurde niets. Toen ik echter mijn vloer reinigen liet door Hard Floor zag ik eindelijk hard bewijs dat het wel gewoon kon.

You May Also Like

More From Author